Габрово ДНЕС
Новините от Габрово и региона

„През 2009-та година ние обещахме три важни неща за габровския край и ги изпълнихме. Някои са готови, други са стартирани и по тях се работи. Това са газификацията на Габрово, реализирането на водния цикъл и стартирането на коридор №9 с обходен път на Габрово и тунел под Шипка”, каза за в. "Габрово ДНЕС" кандидатът за народен представител от ГЕРБ за Габровска област Цветомир Михов, който беше народен представител в 41-то НС. Той уточни, че всеки депутат, освен чисто законодателната дейност, която извършва, е отговорен пред хората от региона, които са го изпратили в Народното събрание.

Михов обясни още, че по време на срещите с избирателите както в приемни дни, така и в предизборна кампания, хората се интересуват много повече от това какво прави и какво ще направи техният избраник лично за тях, за тяхното село, град, канализация, водопровод, читалище, отколкото от законодателната дейност. „Ние с колегите успяхме да покажем на държавата и на Европа, че Габровският край съществува. Знаете, че години наред Габрово нямаше истински представител в Народното събрание, че всеки, отивайки там, почти не се връщаше в региона си, че не се ангажираше с проблемите на областта, заради което години наред Габрово беше забравено от държавата. Затова според мен най-важното е в Народното събрание от Габровска област да влязат хора, които са габровци, кореняци, които милеят за своята община, град и село”, допълни Михов.

В тази връзка той призова останалите кандидати за народни представители и партиите, които са ги издигнали, да спрат да цапат целия регион, като облепят с плакатите си спирки, огради, дървета, чешми и герани.

 „Ясно е, че вие не сте габровци, че не милеете за Габрово, но моля ви, не цапайте града ни и региона ни, защото вие идвате за малко, облепяте, цапате и ще си тръгнете и тогава грижа на всички нас, габровци, ще остане да ви чистим плакатите от нерегламентираните места”, апелира Цветомир Михов.

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News