Габрово ДНЕС
Новините от Габрово и региона

 По време на Дните на отворените врати 7-10 октомври 2013 г. в Брюксел кметът на Община Габрово Таня Христова ще представи постигнатите резултати, новите възможности и предизвикателства пред Габрово в контекста на еврофондовете и изпълнението на проекти с европейско финансиране.

Представянето на града ни ще се състои на 9 октомври по време на семинар, организиран от Комитета на регионите към Европейската комисия с тема „Териториално сътрудничество на местните власти – към успешна и обединена Европа 2020“.

Дебатът е предназначен да предостави платформа за обмен на добри практики и опит в териториалното партньорство. Лекторите ще представят действащи проекти и ще споделят идеи за подобряване на сътрудничеството в бъдеще за по-добро и по-ефективно използване на средствата от ЕС.

Таня Христова ще представи презентация, показваща напредъка и опита на общините в България по еврофондовете и в частност община Габрово с примери за успешно изпълнени проекти за над 190 млн. лева през първия програмен период 2007 - 2013. В контекста на регионалното сътрудничество, кметът на Габрово ще обърне специално внимание на започналите проекти съвместно с други общини в областта, а именно Регионалното депо за битови отпадъци (съвместно с община Трявна) и Подкрепа за развитие на регионален и интегриран туристически продукт (съвместно с общините Трявна и Севлиево).


Коментари (2)
Страници:  1 
Fire insurance was first established in London in 1667. Why then? Because in 1666 a major fire devastated the city, destroying 1,400 buildings and leaving 200,000 Quotes Chimp homeless. It may have been lucky that the Fire Office, as the company was called by founder Nicholas Barbon, had not been in existence at the time of the fire�no one might have been willing to risk selling fire insurance again.
от Sequoia на 19:11:22 01/03/2014
Your posting is ablleutsoy on the point!
от Talha на 00:04:35 28/01/2014

Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News