Габрово ДНЕС
Новините от Габрово и региона

 Новият заместник  кмет по строителството на Община Габрово е арх. Николай Меразчиев.

“Не бих приел поста, ако не вярвах, че за града ни има много перспективи. Не бих приел, ако не чувствах в себе си увереност и компетенция. Познавам много добре строителната програма на Общината. Черпя енергия и убеденост от дългогодишната си практика на архитект. Приех най-вече воден от емоцията, която изпитвам към Габрово", казва той.

И обясни по-късното си включване в екипа на Таня Христова, с това че през последните няколко години е имало голямо строителство, но предимно под земята. Сега, когато предстоят важни "надземни" проекти като обновяването на парк Маркотея и ул. Дунав, се включва и той с познанията си на архитект.

Н. Меразчиев има намеренията да обеди професионалните усилията на много хора за постигане на нещо добро за града. “Заедно с целия колектив, защото вярвам в екипната работа и дейност. Обектите, които предстоят да бъдат реализирани са благоустройствени, което означава, че те с всеки свой детайл ще докоснат всеки едни, желаещ да ги потребява и опазва”, допълни той.

А своето отношение към новите обекти на Общината той характеризира с маниера си на работа в частния сектор. "Казвам на клиентите си, че докато неговата сграда се проектира и строи, тя е и моя", коментира той.


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News