Новините от Габрово и региона


 

            Свързахме с директора на Топлофикация Габрово инж. Владимир Костов, за да го попитаме финализираха ли летните ремонти и дали габровци ще имат топлоподаване през зимата. Инж.Костов успокои, че габровци, които са използват централно отопление, могат да са сигурни, че ще имат парно през студените месеци.

            „Радвам се да обявя, че приключихме в срок всички планирани ремонтни дейности по съоръженията на Топлофикация Габрово, както и по топлопреносната мрежа, без забавяния. Готови сме за предстоящия зимен отоплителен сезон. В Наредбата за топлоснабдяването се казва, че централното отопление трябва да се включи при 3 последователни денонощия със средни температури под 12 градуса. Щом градусите стигнат тези стойности, сме готови да започнем работа и да подсигурим топлата зима на габровците, които се доверяват на услугите на Топлофикация Габрово и разчитат на нас, за да им е топло през студената част от годината!“ – заяви изпълнителният директор инж. Владимир Костов.

            Топлофикация Габрово от години работи само през отоплителния сезон, като обичайно предоставя на своите абонати централно отопление.


Теми с продължение
News management powered by Xpression News