Новините от Габрово и региона

  По покана на възрастните хора в Габрово кандидатите за народни представители от ГЕРБ Томислав Дончев, Цветомир Михов, Добромир Проданов и Александър Филипов посетиха традиционната неделна дискотека, която организира Клуб Веселие. Заедно с членовете на клуба, те танцуваха и се забавляваха.

Председателят Мария Купенска благодари на представителите на ГЕРБ, от името на всички членове, за подкрепата, която през последните години местната структура е оказала на Клуба. „Не го правя предизборно, ние винаги сме били благодарни, защото никога няма да забравим екскурзията до Рупите, за която мечтаехме и за която вие ни съдействахте, столовете, на които и вие сега стоите, също са ни от вас. Ние, любителите на Веселин Маринов, никога няма да забравим концерта му, който гледахме, благодарение на вас. Бяхме на балкона. И ако пак пее в Габрово, от сега ви даваме заявка – искаме 100 билета”, каза със закачка Мария Купенска.

„Много ви се радваме. Иска ми се поне половината от младите хора да имат този дух и този хъс за живот, защото тогава България щеше да е по-добро място за живеене”, каза Томислав Дончев. За милите думи възрастните хора му благодариха с танго, специално за него.

Най-младият в листата на ГЕРБ Александър Филипов потвърди, че действително младите хора трябва да се поучат от духа на възрастните и благодари за хубавото тържество.

Хората от Клуб „Веселие” изпратиха представителите на ГЕРБ със заръката - когато отново влязат във властта, да не забравят възрастните хора и техните нужди.


Теми с продължение
News management powered by Xpression News