Новините от Габрово и региона

 "С машинации, задкулисни договорки и безпринципно коалиране беше избрано правителство, което подменя волята на избирателите. Това важи още повече за избирателите от габровска област и най-вече за габровци.” Това коментира народният представител от ГЕРБ за габровска област и областен координатор на партията Цветомир Михов.

„Считам, че днес Волен Сидеров извърши политическо самоубийство и то публично на своята партия. Сигурен съм, че всеки мислещ избирател, който е подкрепил Атака, дълбоко съжалява за избора си”, заяви още Михов. По думите му не само избирателите, подкрепили Атака, трябва да направят своята равносметка. Според Михов такава трябва да направят и хората, които не са гласували, защото днешното правителство е станало възможно по-скоро с гласовете на негласувалите избиратели, отколкото с гласовете на тези, подкрепили БСП и ДПС. „Жалкото е, че значителна част от българските избиратели не искат да си дадат сметка, че дори и да не гласуват, техният, макар и недаден реално глас, има същата тежест като гласа на избирателите, които са гласували”, уточни Цветомир Михов.

Той изрази възмущението си, че за първи път в историята на България има правителство, избрано с по-малко от половината депутати, правителство, което е било създадено и гласувано противно на волята на избирателите. За новата Тройна коалиция – БСП, ДПС и Атака, и за зависимия от лобистки групи и червени олигарси кабинет, който е обвързан с организираната престъпност в България, всички ще съжаляваме най-малко четири години, а с последиците, които ще нанесат, поне 6-7 години”, прогнозира Цветомир Михов.

               

Теми с продължение
News management powered by Xpression News