Новините от Габрово и региона

 Кметът на Община Габрово Таня Христова поздрави лично дванадесетте танцьора от ДФА „Габровче“, които спечелиха голямата награда в „Надиграй ме“ за деца. С тях бе и художественият им ръководител Лъчезар Захариев.

Децата разказаха за преживяванията си по време на телевизионното състезание, за притесненията си, от това, че не са познавали своите конкуренти  и не са знаели какво да очакват от тях. Споделиха, че са били изненадани от победата си в първото предаване, но след това са повярвали във възможностите си и в това че могат да победят и шестте отбора на финала. 

Малките танцьори поканиха Таня Христова  да се включи в една от репетициите им на есен, а тя от своя страна обеща, че ще дори ще се опита да научи с тяхна помощ няколко движения.

За спомен децата подариха на кмета на Община Габрово сувенир от почивката си в Албена, която бе тяхната наградата за победата в „Надиграй ме“ за деца. На свой ред получиха като награда за успеха си красива торта, върху която момиче и момче от фондан сякаш се надиграваха в ритъма на ръченица.


Теми с продължение
News management powered by Xpression News