Новините от Габрово и региона

 

Списък за смяна на 35 души на ръководни държавни позиции в областта е изготвен в един съседен град, предупредиха  от ГЕРБ. Вече се знае, че в четвъртък ще бъде сменен управителят на ВиК Габрово.

Следващият в списъка е шефът на Областно пътно управление Деян Георгиев. На негово място ще бъде върнат предишния директор Стойчо Иванов, прогнозира депутатът от ГЕРБ Цветомир Михов.

Според него любопитна е причината за предвижданото освобождение на Георгиев. Преди няколко дни той е получил искане за удължаване на ремонта на бул. "Трети март", който изтича на 20 септември и явно няма да бъде изпълнен. Основната причина според искането от АПИ е, че през лятото в Габрово е имало 58 дъждовни дни/?!/ и това пречело на работата.

Георгиев вероятно няма да подпише това странно искане, защото най-малко то не е вярно и ще бъде уволнен, прогнозира Михов.

Той приема, че при смяна на управлението се сменят и хора на държавни позиции по места, но промените трябва да са принципни, ако има несвършена работа и доказани нарушения, а не политически.

Още по-малко може да приеме "червеното севлиевско кадруване"!


Теми с продължение
News management powered by Xpression News