Новините от Габрово и региона

Младежкото БСП подарява на децата куклено представление

 

Мариана ДИМИТРОВА

Младежката организация на БСП в Габрово подарява на малките габровци представление в Кукления театър по случай Коледните и Новогодишни празници. Постановката се нарича "Новогодишни приключения" и ще бъде на 22 декември от 14 ч. в Кукления театър. За малчуганите ще има много изненади, подаръци, които лично Дядо Коледа ще им връчи, обясни председателят на младежката организация на БСП Здравко Стойчев.

С още една инициатива може да се похвали младежкото обединение на левицата. До края на януари те провеждат анкета сред габровци за това какви са техните очаквания през 2014 г. В допитването са включени и въпроси за това какво трябва да се промени в града, какво липсва и от кого зависи решаването на проблемите.

 Анкетата може и да се попълни в интернет на стартиралата от миналата седмица страница на БСП – Габрово на адрес: bsp-gabrovo.com.

В интернет страницата има създадена и виртуална приемна на народния представител Йордан Стойков. Тя препраща към личния му имейл, на който хора от Габровска област могат да отправят въпроси към него. Поддръжката и администрирането на сайта са поели младежите от БСП.


Теми с продължение
News management powered by Xpression News