Новините от Габрово и региона

Италианският футболен гигант „Милан“ и официалният представител на клуба за България „Доминант спорт груп“ избраха Дряново за домакин на Детския футболен лагер „Милан Джуниър Камп. От 4 до 10 юли, по време на седемдневния камп, Дряново ще се превърне в място за незабравими футболни изживявания.

Спортната база в града е отлична, условията за тренировка, отдих и почивка много добри, установиха вчера на място Алесандро Джани, директор на Milan Junior Camp и Силвио Броли, директор на Milan Academy World. Те бяха посрещнати с хляб и сол пред Спортната зала на Дряново. После се насладиха на изпълненията на местен детски фолклорен ансамбъл.

Били сме на много места по света, но никъде не са ни посрещали толкова топло, каза Силвио Броли.

Той изненада кметът на Дряново Мирослав Семов,  като му подари истинска фланелка на "Милан" с № 6.

По време на лагера в Дряново ще пристигне световна футболна легенда от знаменития италиански отбор. Право на участие ще имат момичета и момчета, на възраст от 5 до 17 години, които ще бъдат разпределени в шест възрастови групи. Всички те ще получат екипировка със запазената марка на отбора. За реализирането на лагера, в Дряново ще пристигне екип от треньори на „Милан“, които ще изберат най-добрите играчи на Кампа и ще им предоставят възможността  да  заминат на проби в Милан и да вземат участие в събитие на "Сан Сиро".


Теми с продължение
News management powered by Xpression News