Новините от Габрово и региона

         От Топлофикация Габрово разпростаниха до своите абонати анализ на получените фактури, които се отнасят за потреблението главно през месец декември 2020 година. Тяхното действие е продиктувано от молбата на КЕВР от края на миналия месец, всички топлофикации в страната, да предприемат стъпки за по-детайлно информиране на техните абонати за потреблението им.

          В анализа на последните фактури от Топлофикация Габрово посочват, че през последния месец на 2020 година са произвели с едва 3% повече топлина в сравнение със същото време през 2019 година. Основните причини, които от дружеството отбелязват, са по-дългият период на работа на абонатните станции, както и по-високата средна температура.

         

 От дружеството са извели информация, че 19% от абонатите са получили фактури за потребената топлинна енергия до 50 лева, 45% - до 100 лева и 36% - над 100 лева.

          От Топлофикация Габрово обърнаха приоритетно внимание, че фактурите за месец декември 2020 година са за период от 33 дни, защото това е времето между двата последни отчета, осъществени от дружеството.

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News