Новините от Габрово и региона

 Лидерът на Движение България на гражданите Меглена Кунева ще се срещне във вторник с габровската общественост. Срещата е насрочена за 18 часа в Регионалния исторически музей.

На 25 април от 17 до 19 часа в Тера мол - Габрово ще се проведе спортен празник в чест на загиналите за освобождението на България в Априлското въстание от 1876 г. участници от габровския край.

В програмата са включени демонстрационни двубои с реален и въображаем противник в смесените бойните изкуства (ММА) и карате-киокушин, участници ще бъдат шампионите от Спортен клуб по карате киокушин и ММА "Надежда – Габрово”.

 За доброто настроение на зрителите ще се грижат танцови и вокални групи от читалище Габрово. Почетни гости на събитието са Даниел Вълчев, доцент-преподавател в Юридическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски" с докторска степен по право. Почетен доктор на Soka University, Токио, Япония и почетен професор на Шанхайския университет, Шанхай, Китай. В 39-то Народно събрание е председател на Комисията по европейска интеграция. От 2005 до 2009 година вицепремиер и министър на образованието.

Гост на събитието е и водачът на габровската листа на Движение България на гражданите Веселин Тодоров. Той е председател за втори пореден мандат на Асоциация „Българска книга“ и за пети път последователно е член на Управителния съвет на БАИТ (Българска асоциация по информационни технологии). Изпълнителен директор на "Сиела"– едно от най-големите български издателства и най-голям производител на правен и справочен софтуер.

 

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News