Новините от Габрово и региона

"Искаме не просто България да излезе от кризата, а да се развива стабилно и устойчиво", заяви в Габрово лидерът на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева.

"Не е достатъчно да знаем, че България е на последно място в ЕС по конкурентоспособност, по ниво на образование и здравеопазване, по усвояване на европейски средства, по иновации и че сме най-бедната страна. Трябва растеж. И нашата програма е основана на икономика и гарантиране на растеж. До момента съм доказала на българите какво мога с екипа си поне три пъти – по време на преговорите, когато изпълнихме националната цел – влизането в ЕС, по време на мандата ми като еврокомисар по защита на потребителите и по време на президентските избори, когато отказах да влизам в каквито и да било договорки и половин милион граждани повярваха именно на това", коментира Меглена Кунева.

На среща със симпатизанти и членове на "България на гражданите" водачът на листата Веселин Тодоров представи кандидатите за народни представители на Движението.

"Твърдо сме убедени, че влизайки в управлението на страната, ще можем да изградим такава администрация и регулация на икономиката, ще привлечем такива инвестиции, че да бъде възстановен блясъкът на България. Важен акцент за нас ще е стимулирането на малкия и среден бизнес в Габрово чрез привличане на български и чуждестранни инвестиции. Обещаваме да създадем условия за разкриване на поне 150 000 нови работни места в страната в рамките на две години", заяви водачът на листата за народни представители на Движение "България на гражданите" Веселин Тодоров.

Той допълни, че тяхната политика ще бъде насочена към отмяна на данъка върху лихвите и връщане на събрания данък на всички, чиито депозити са до 5 000 лв., осигуряване на гражданско участие в държавните регулаторни органи. "Ще спрем източването на парите от здравни вноски, като забраним те да се използват за друго. Ще въведем тестове за лоялност с детектор на лъжата за ръководителите в митническите и данъчните органи, МВР и специалните служби. Ще увеличим бюджета за образование с най-малко 500 млн. лева. Ще отменим привилегиите на народните представители – в това число служебните автомобили и почивните станции и ще започнем дебат за приемане на нова конституция", коментира още водачът на листата на Движение "България на гражданите" Веселин Тодоров.


Коментари (2)
Страници:  1 
CLU (Chartered Life Expert)-. The CLU is granted by perish American School at Bryn Mawr in Pa. As a way to have the identification QuotesChimp chooses the aspirant between five and 2 years of analysis and function along with the passage of 10 assessments. The CLU is the highest qualification for-life insurance brokers.
от Cathleen на 20:38:09 01/03/2014
I'm imesesrpd you should think of something like that
от Gaby на 12:34:22 29/01/2014

Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News