Новините от Габрово и региона

 Женина ДЕНЧЕВА

С дарение за деца и първи приемен ден на депутат в областта започна мандата на първият народен представител на ДПС от Габрово Четин Казак. С брат си, евродепутатът Метин Казак на 1 юни са дарили лакомства за малчуганите от  Дома за деца лишени от родителски грижи в Севлиево. Вчера братята са подарили играчки на децата от севлиевската детска градина Слънце-3 и детското заведение в Градница.

Основната мисия на Четин Казак, четвърти мандат народен представител, е да работи за ангажиране на новото правителство с решаване проблемите в областта. Той обещава, че няма да има реваншизъм, дискриминация. "Искаме да покажем нов модел на партньорство, за да има съживяване на бизнес средата, привличане на инвеститори и разкриване на нови работни места в областта. Надявам се да имаме добри партньорски отношения с депутатите от ГЕРБ и да работим заедно. Целта е да продължат успешните проекти в областта, да бъдат подкрепени те и от новото правителство. В случая не е важно кой е на власт, важно е, че тези проекти са за всички хора от региона", каза той на първата си пресконференция след изборите.

Той напълно осъзнава отговорността си като депутат от Габровска област, която никога досега не е излъчвала народен представител от ДПС. Знае, че ще има подозрителност, недоверие от хората, но се надява те да изчезнат в процеса на общуването с тях.

[read More]

Четин Казак опроверга слуха, че  проектът за тунел под Шипка ще бъде спрян за сметка на строителството на АЕЦ Белене. За него няма да се ползват бюджетни или европари, а ще се търси частен инвеститор. Тунелът под Шипка ще се строи по оперативна програма Транспорт и средствата са заложени за следващия програмен период, обясни той.

Четин Казак, коментира и сложната обстановка в парламента:" В него има пълен паритет на политическите сили. Гражданите решиха така: никоя политическа сила да няма мнозинство и да се търси сътрудничество и подкрепа от другите представители в парламента. Важно е, че вече имаме правителство и то бързо трябва да започне решаването на проблемите на страната. А колкото за напрегнатата обстановка в Народното събрание, надявам се ГЕРБ да осъзнае вече ролята си не на управляваща сила, а на опозиция. Още повече хората решиха така. Затова се надявам ГЕРБ да изостави поведението си на бойкот и на "празния стол", каза още Казак.


Коментари (2)
Страници:  1 
The reasons for QuotesChimp superinflation vary, depending on whose opinion is being expressed. Ask the insurance industry and it will carry on about greedy lawyers bringing frivolous lawsuits that the insurance companies have to spend millions to defend. It will rail against unethical body shops that charge unconscion�able fees to repair damaged cars and about the outrageous costs of medical care.
от Valjean на 20:37:50 01/03/2014
I think you hit a busyelle there fellas!
от Thiago на 12:05:03 29/01/2014

Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News