Новините от Габрово и региона

 

Списък за смяна на 35 души на ръководни държавни позиции в областта е изготвен в един съседен град, предупредиха  от ГЕРБ. Вече се знае, че в четвъртък ще бъде сменен управителят на ВиК Габрово.

Следващият в списъка е шефът на Областно пътно управление Деян Георгиев. На негово място ще бъде върнат предишния директор Стойчо Иванов, прогнозира депутатът от ГЕРБ Цветомир Михов.

Според него любопитна е причината за предвижданото освобождение на Георгиев. Преди няколко дни той е получил искане за удължаване на ремонта на бул. "Трети март", който изтича на 20 септември и явно няма да бъде изпълнен. Основната причина според искането от АПИ е, че през лятото в Габрово е имало 58 дъждовни дни/?!/ и това пречело на работата.

Георгиев вероятно няма да подпише това странно искане, защото най-малко то не е вярно и ще бъде уволнен, прогнозира Михов.

Той приема, че при смяна на управлението се сменят и хора на държавни позиции по места, но промените трябва да са принципни, ако има несвършена работа и доказани нарушения, а не политически.

Още по-малко може да приеме "червеното севлиевско кадруване"!


Коментари (2)
Страници:  1 
Most Quotes Chimp do not understand how profoundly authorities is a part of policy contract. The us government has a lot of policy contract plans including Social Security and Medicare to the National Deposit-Insurance Company along with the Experts Management. Some states run employees payment insurance providers , and all provide additional plans for example joblessness insurance. Authorities insurance will undoubtedly be insured in more detail in-part 6.
от Butterfly на 20:28:07 01/03/2014
Real brain power on dipsaly. Thanks for that answer!
от Erwin на 10:50:25 29/01/2014

Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News