Новините от Габрово и региона

    Разгневен ром влетял по обяд на 31 октомври в габровското  училище "Васил Левски" и направил голям скандал пред директорката и учителите. Причина за недоволството му било, според него посегателство върху детето му, което лежало на земята в двора  на училището.

    Той минавал край него и видял, че детето му се разправя с други ученици и се плюят един друг. Ядосан той скочил от моста, който е в непосредствена близост до сградата и изскочил на спортната площадка. Като видяло баща си, момченцето се свило на кълбо на земята. Учителки твърдят, че и друг път са го виждали в подобна поза, когато е уплашен.

    Пред това време се появила и другата част от фамилията.  Разразил се скандал , децата се уплашили от виковете, но веднага били прибрани по класната стаи. Повикали полиция, през това време директорката и охраната успели да изведат ромското семейство извън училището. Притеснени за децата си, двама родители влетяха в залата на Общинския съвет в Габрово, прекъснаха заседанието и информираха за инцидента.

    Съветниците преустановиха сесията и изчакаха директорката на училището Валентина Венкова, която обясни:" Всъщност инцидент не е имало, дори няма побой между децата. Бащата крещя, заплашва, че ще срине училището. Зашлеви пред мен детето си и жена си. Няма пострадали, няма ранени, но действително се уплашихме. Извикахме специалисти да разговаря с децата".

    Агресивните роми са разпитани и са получили предупреждение от полицията. Заведена е преписка по случая, продължава изясняване на инцидента. По случая е уведомена  Окръжна прокуратура.

На снимката: Директорката Валентина Венкова обяснява пред Общинския съвет за случилото се в училището й

 


Коментари (4)
Страници:  1 
Check out the agent. Call the Better Business Bureau to see if the agent has a history of complaints. Call the QuotesChimp insurance department to see if the agent is licensed or has disciplinary actions on record. Ask friends and neighbors for referrals from agents with whom they've personally done business.
от Jailen на 20:11:49 01/03/2014
This has made my day. I wish all potsgnis were this good.
от Grizzly на 05:40:10 29/01/2014
tova nee vqarno ima6e u4itelka koqato gleda6e i ni6to nee napravi
от stefan на 23:37:37 08/11/2013
tova nee vqarno ima6e u4itelka koqato gleda6e i ni6to nee napravi
от stefan на 23:37:18 08/11/2013

Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News