Новините от Габрово и региона

 Община Габрово уведомява жителите на град Габрово, че е въведена временна организация на движение в района на квартал Шести участък. Ограниченията се отнасят за ул. „Опълченска“ в участъка между ул. „Радион Умников“ и ул. „П. Славейков“; ул. „П. Славейков“ в участъка между ул. „Опълченска“ и ул. „Калоян“; ул. „П. Постомпиров“ в участъка между ул. „Опълченска“ и ул. „Калоян“.

Организацията е във връзка със строително-монтажни работи по интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект 2 „Благоустрояване на VI участък-ЦГЧ, Габрово“.

Срокът на действие на временната организация на движение е от 10 юли до 22 август 2014 г. включително.

Движението на моторни превозни средства ще се осъществява съгласно одобрен проект за организация на движението, съгласуван със сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР – Габрово, при спазване на изискванията на Наредба № 3/16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по улиците и пътищата.

Изпълнителят на строителните дейности „ДЗЗД Лимк – Габрово” се задължава да осигури достъп за автомобили със специален режим на движение – противопожарна безопасност, спешна медицинска помощ и други, както и да постави знаци и светлини, сигнализиращи всички изкопи. За живеещите в района и търговците ще бъде осигурена възможност за достъп до сградите и до търговските обекти.

Община Габрово се извинява са създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание, спазвайки монтираната вертикална сигнализация.

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News