Новините от Габрово и региона

  

По - различен вариант за коледни и предновогодишни фирмени тържества предлага новият хотел-ресторант Мак в Габрово. Неслучайно слоганът му е "Почувствай разликата!" Освен, че всичко в обзавеждането е ново, стилно, дизайнерско, домакините предлагат изискано меню по избор и много изненади.

Гаранция за оригиналността, качеството и красивия дизайн на ястията е името на главния готвач Николай Кадиев, носител на много национални кулинарни награди.

Той може да направи чудеса от дивеча, доставен от сертифицираното предприятие за дивечовото месо в Лъгът, Севлиевско, което е пълна гаранция  за качество и безопасност. Клиентите на ресторанта казват,че никъде в Габрово, а и извън него, не са яли толкова вкусни телешки стекове и други телешки специалитети, а чужденци са впечатлени от виенските шницели.

Разбира се, клиентите могат да изберат всичко останало от дългото меню от атрактивни предястия, свински и пилешки специалитети, седем вида риба, домашен хайвер, агнешко с горски гъби, шашлици. Само салатите са 15 вида.

Излишно е да се коментира качеството и разнообразието на напитките.

При групови посещения, при фирмени и семейни тържества, офертата е твърде атрактивна, намаленията си заслужават.

Професионален диджей се грижи за доброто настроение на гостите, а те могат да покажат своите умения в караокето.


Засега  по-малкият ресторант приема от 40-60 посетители, но отсега от хотел "Мак" правят оферта за абитуриентите балове в строящия се в момента ресторант със 100 места.

За посрещане на новата 2015 година не е предвидена специална програма, но затова пък изборът "Мак" е идеален вариант за хората, които обичат вкусната храна, спокойствието, изисканата обстановка и обслужване. Вече има заявки за новогодишната нощ.

Печеливш вариант е гостуване в хотел-ресторант Мак и в останалите празнични и почивни дни - предлагат се отстъпки за пакети за уикенд, за три и повече дни, като закуската е включена в цената. И още - грижа, внимание, рум сървиз, поръчка по избор за обяд и вечеря. И най-вече спокойствие, топлина, уединение!


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News