Новините от Габрово и региона

Кандидатът за кмет на Габрово Таня Христова, на Севлиево - Иван Иванов, на Трявна - Дончо Захариев и на Дряново - Мирослав Семов, заедно с всички кандидати за кметове на ГЕРБ в страната бяха официално представени пред членове и симпатизанти на партията в препълнената зала „Арена Армеец“.

 

„Действително искаме да водим политическа битка, защото иначе няма смисъл от избори. Конкуренцията ражда най-добрите”, посочи министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Трябват ни кадърни, честни и дейни кметове. Там, където има по-кадърен кандидат за кмет от този на ГЕРБ, му пожелавам успех", заяви премиерът. 


„Моля да водите толерантна капания, да не се нападате, а повече показвайте идеите си. Резултатът е важен за стабилитета. Готови сме във всеки момент да отидем на избори, но няма да съм аз човекът, който да ги предизвика. Който иска, нека си носи после цялата отговорност за това, което ще се случи с държавата. Желая успех, толерантна кампания и победата ще бъде за нас", призова лидерът на ГЕРБ. Той заяви, че гарантира, че ще работи добре и с останалите кметове от другите политически сили, ако спечелят.

„ГЕРБ показа това, което можем да отчетем днес - видими резултати за България. Десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури“, каза председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 „Няма партия в Европа, която 9 пъти по ред да е печелила избори. Няма партия в света, която да има повече победи от възрастта си. Тази победа беше историческа заради три неща. ГЕРБ ще остане с големи букви партия не на отмъщението, а на опрощението”, каза Георги Марков. 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News