Новините от Габрово и региона

Оригинална изненада е подготвил екипът на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ на 14 февруари, празникът на виното и любовта.

Истинско любовно парти с шампанско, хубава музика, ретро фотографии, томболи, гадателки с любовни прогнози за бъдещето, уроци по флиртуване и още много атракции, ще се развихри във фоайето на театъра около 18 часа във въпросния знаменит ден.

Цената на билета е много ниска и достъпна. Всяка двойка може да влезе с един билет, но само ако докажа пред всички, че е влюбена. От театралната сцена смелчаците могат да направят брачно предложение на любимия човек. А тези, които по-отдавна са в брачната "клопка", могат да подновят клетвите си, официално, пред всички, от сцената на театъра.

"Идеята е да стане голям, весел купон с веселие и  танци, поканили сме и мим театъра. Публиката ще бъде разделена на две - в едната част на залата ще са привържениците на Свети Валентин, а в другия - на Трифон Зарезан, вероятно ще се разрази поредния спор кой от двата празника е наш. Когато се купуват билетите трябва да бъде казано за кой празник са, за да си изберат съответното място. Залата ще бъде тематично украсена по подходящия начин"", казва Невена Митева, директор на театъра.

Комедийният спектакъл „Един Джаксън в повече" от Артър Нюфийлд  от 19 часа е подходящ стимулатор на доброто настроение.

Полунощ, любовната игра между Нанси и Фил е в разгара си. Но за ужас и на двамата внезапно се завръща съпругът. Как ще се измъкнат прелюбодейците? Ще помогне ли изобретателната лъжа, че е любовник на съседката, която в действителност е негова съпруга?

Прекрасна комедия на ситуациите. Богати и изключително комични образи. Еротика и смях – те често вървят ръка за ръка.

Постановка: Невена Митева. Участват: Велислава Маринкова, Елизабет Попова, Магдалена Славчева, Димо Димов, Васил Грънчаров, Мартин Властанов.

"На сцената се събират петима млади актьори, които се забавляват много, правят представлението свежо и весело. А новият ни актьор Васил Грънчаров е с невероятно чувство за хумор, чудесно му партнира Димо Димов и диалогът им предизвиква много смях", коментира Невена Митева.

Този спектакъл на габровския театър е спечелил нестихващи овации на 1 февруари при гастрола на габровския театър на сцената на Военния театър в София.

сн.  Сцена от „Един Джаксън в повече"

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News