Новините от Габрово и региона

 На 3 октомври 2016 г. Габрово ще бъде домакин на инициативата „Диалог с гражданите“. По време на събитието, Росен Плевнелиев - президент на Република България, Томислав Дончев - заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, Марку Маркула - председател на Комитета на регионите в ЕС, Ева Паунова и Андрей Новаков - членове на Европейския парламент ще водят пряк диалог с гражданите в открита дискусия за бъдещето на Европа.

Дебатът се организира от Община Габрово в сътрудничество с Президентството на Република България, Комитета на регионите на ЕК и Представителството на ЕК в България.

Станете част от тази инициатива и споделете вашите идеи и тревоги,  като по този начин подкрепите процеса за подобряване на общите европейски политики.

Събитието ще се проведе на 3 октомври 2016 г. от 11:00 часа  в зала „Възраждане“, гр. Габрово. За да участвате в него е необходимо да направите своята регистрация на http://gabrovocitizens-dialogue.eu/ с оглед навременната организация и гарантиране сигурността на всички участници.

Проявата в Габрово е част от серията диалози, в които участват всички членове на Европейската комисия и които се провеждат във всички страни от Европейския съюз.

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News