Габрово ДНЕС
Новините от Габрово и региона

  ГЕРБ-Габрово призовава габровци да се включат в пролетното почистване на града. Водачът на листата Томислав Дончев, заедно с останалите кандидати за народни представители от ГЕРБ, с общинските съветници от ГЕРБ и със симпатизанти ще почистят отпадъците в реката под един от символите на Габрово – паметника на Рачо Ковача.

Това ще се случи в събота от 9:30 часа. Точно в района на паметника системно се събират бутилки, гуми и битови отпадъци, изхвърлени в горните участъци на реката, което често възмущава гостите на града. Водачът на габровската листа на ГЕРБ Томислав Дончев още по време на старта на предизборната кампания призова всички кандидати за народни представители в областта, които са 170, да се включат в пролетното почистване със своите екипи, симпатизанти и близки с мотива, че така ще реализират целта си - да осъществят реален контакт с избирателите, и в същото време ще бъдат полезни.

В кампанията по почистването ще се включат и младежите от ГЕРБ-Габрово – в събота, от 15:00 ч. те ще засаждат цветя в района на новата алея, на ул. Аврам Гачев.

снимка - Томислав Дончев вече има опит в почистването на Янтра, като кмет той го прави неведнъж

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News