Габрово ДНЕС
Новините от Габрово и региона

Заместник министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев упражни правото си на вот за президент и вицепрезидент в родния си град Габрово. Той гласува в секция № 49 в НУ „Васил Левски“, информират от пресцентъра на ГЕРБ - Габрово.

„За този, който не гласува, някой друг решава вместо него. Гласуването е шанс да държиш съдбата си в собствените ръце. Да, може би утре няма да има промяна, но гласувайки, с нашето доверие изпращаме човек, който да работи от наше име. Аз не мога да допусна, че човекът, който ще взема решения от мое име, ще бъде изпратен без моята воля“, заяви Томислав Дончев. Относно задължителното гласуване той коментира, че вероятно то ще повиши малко избирателната активност, което е добре, защото избраният президент ще е много по-легитимен. „Задължителното гласуване показа, че българинът е до голяма степен дисциплиниран, което е добрата новина“, каза още Дончев.

Относно референдума Томислав Дончев коментира, че един референдум може да бъде възможност или капан. „Най-важното е, че на всеки референдум избирателите дават задачи на политиците. Нека видим какви ще са задачите и как ще се справят политиците“, коментира още Дончев.

 

 


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News