Новините от Габрово и региона

След големия успех на сатиричния вестник „Прас прес“ – орган на Дружеството на невъзпитаните карикатуристи, логично следва и печатно издание с подбрани творби на добре известните майстори в жанра.

Албумът „Бира, секс и Прас’n’Прес“ предлага истинско забавление и големи порции смях през летните дни. Редактор на изданието е известният журналист Иван Бакалов, а издател – „Прас прес“ ЕООД, София.

На 144 страници са побрани 86 карикатури на Чавдар Николов, Христо Комарницки и творческия тандем Алла и Чавдар Георгиеви. Находчивите карикатури отразяват редица проблеми и събития от обществения и политически живот у нас, без да спестяват остри критики към виновниците за сегашното състояние на държавата – политици, юристи, олигарси, лобисти, монополисти и др.

Като прекрасно допълнение на творбите се явяват подбрани вицове по темите, както и остроумните и забавни текстове на Калинка Тодорова, Венци Мицов, Иво Балев, Иван Бакалов, Самуил Петканов и Веселин Порязов. Изданието дава отговор и на много въпроси: защо бирата е по-добра от мъжа /и от жената/, кои са най-прочутите пиячи, как управляват диктаторите по света, кой е сезонът на кърската любов, как прекарва деня си Бойко Борисов, какво мисли за секса незабравимият Радой Ралин и как се прави бизнес в България.   

Албумът вече е наличен на щанда за сувенири в Дома на хумора и сатирата и очаква почитателите на добрите четива и ценителите на карикатурата.

Не пропускайте да се снабдите с най-подходящото четиво за лятото или да зарадвате близки и приятели с неочакван подарък. Бройките са ограничени.


Коментари (0)
Страници:  1 
Все още няма публикувани коментари
Добавете коментар...
Вашето име: [Вход (по избор)]
Вашият E-Mail:
 
Ако не можете да прочетете кода, опреснете страницата, за да получите нов.
Код за потвърждение:
Вашият коментар тук:
Теми с продължение
News management powered by Xpression News